Speltips på nätet

Spelandet på nätet växer hela tiden och antalet sidor där vi finner tips för hur vi bäst spelar olika spel ökar också naturligtvis. Det finns en massa olika tips vi kan få, även för hur vi hittar de bästa spelsajterna, hur vi undviker de sämsta och de som luras, hur vi ska satsa för att ha bästa chansen att öka våra kassa eller förlora måttligt för det kommer att hända alla. Tips finns att få i många varianter och vi ska ta upp ett par av dessa här.

Hitta spelsajter med bra bonus

Ett tips som är mycket användbart att börja med är att nyttja de som rekommenderar spelsajter, de har där räknat upp de som ligger inom deras riktlinjer för en bra spelsajt. De är också listade med olika bonusar, frispel, gratispengar, oddsbonusar, bettingbonusar och vad de nu kan tänkas erbjuda alla som vill registrera in sig som spelare. Dessa tips är mycket användbara naturligtvis då vi ska välja ut en eller flera ställen vi vill spela hos.

Spela med odds via livestream

Ett annat tips till de som gärna vill spela på odds är att använda sig av en sida som har livestreaming på olika matcher, med kvalitet motsvarande vår tv. Där kan vi registrera oss med minimal insättning och sedan se alla matcherna gratis, istället för att betala dyra abonnemang hemma på kabeltv som vi ändå brukar få betala extra för om vi vill se en speciell match eller ett evenemang. Kom ihåg att det inte är enbart sport vi kan spela på nu för tiden, utan möjligheterna sträcker sig ända till Melodifestivalen. Evenemang och tävlingar visas oftast på dessa livestreams om de finns med i bettinglistan.

Hitta en kunnig rekare

Spelar vi på olika sporter och liknande är det en mycket god ide att ha en rekare, som går under många olika namn som travexpert, fotbollsexpert med mera och dessa finner vi ofta gratis på nätet. Välj ett par som du förstår tydligt och som kompletterar dina kunskaper. Kan du se helheten har du absolut ett bättre utgångsläge när du gör din satsning, vilket leder oss in på våra sista tips.

Satsningar och egna uppsatta regler

Att sätta upp egna regler för att bestämma hur mycket tid vi får lägga ner på vårt spelande är bra, för det är lätt att spela för mycket. Vi bestämmer också hur mycket vår kassa får innehålla från start och hur mycket vi har råd att förlora under en bestämd tid. Denna funktion finns redan på vissa sidor som hjälper dig med att undvika stora förluster eller för mycket spenderad tid. Bestäm också från början hur dina satsningar får se ut, inom odds är en av de nu bästa varianterna att aldrig satsa högre än fem procent av din kassa, men heller inte lägre än två. På så sätt skapar vi en bra balansgång för vårt spel och chansen till att öka på kassan förbättras och förlustrisken har begränsats. Du kan själv testa att gör en beräkning på detta system om du önskar. Sist men viktigast är att ha kul, gott spel!