Att spela på hästar är en av de äldsta bettingspelen och även ett av de som allra flest svenskar njuter av varje dag. När det kommer till att spela på hästar så kan man göra detta inom en mängd olika sporter, men den absolut vanligaste är här i Sverige travsporten. Det finns totalt 33 travbanor i Sverige och på många av dessa körs lopp dagligen och det är ofta mycket folk på läktaren.

Det är ATG, Aktiebolaget Trav och Galopp, som är ansvariga för alla travspel och du kan varje dag spela på ett flertal olika lopp som körs på banor runt om i landet. I sitt spelutbud har de ett flertal kända spel, där V75 är ett av de som de flesta känner till. Här gäller det att gissa rätt vinnare i 7 lopp som körs varje lördag. Om du lyckas tippa rätt vinnare i 5 eller fler lopp så har du vunnit.

För att vara med och spela så ska du lämna in din tippade rad i förväg innan loppen genomförs. Detta kan du göra hos ditt närmaste ATG-ombud och även över nätet. Att spela på trav är någonting som inte alls kostar skjortan, vilket nog är en anledning till att så många är med och spelar.