Bettingnyheter

Bettingnyheter kan vara detsamma som speltips, alltså nyheter inom spelvärlden som du behöver ha koll på om du spelar på odds. Det finns en hel del sajter på nätet som bjuder dig på nyheter och som kan ge dig bra tips för hur du ska spela. De allra största, även om de inte är de bästa, finner du hos de stora dagstidningarna Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter och i viss mån hos Svenska Dagbladet. Gäller det lokal sport brukar lokaltidningarna ha bra koll på det "egna" laget i Superettan eller division två.

Hur går det i ESC?

Den stora bettingfrågan den senaste tiden, förutom var Zlatan ska spela nästa säsong, har kretsat kring Eurovision Song Contest och huruvida vår svenske Frans skulle knipa segern åt Sverige återigen. Så blev det inte men det var intressant att följa nyhetsrapporteringen innan sändningen där man siade om resultatet. Mycket i förhandsspekulationerna handlade om att någon artist hade visat sig alltför lättklädd eller att texten var för politisk. Allt detta skulle, enligt förhandstipsen, kunna påverka resultatet. Om nakenheten eller alla andra saker som kom upp till diskussion verkligen påverkade resultatet av tävlingen är det väl ingen som vet, men visst var det nyheter att ta hänsyn till då du bettar.

Var hittar vi Zlatan nästa år?

En annan stor sak inom spel är var vår svenska stolthet kommer att spela nästa år. Han påstår sig veta själv men vill inte berätta denna bettingnyhet för oss andra. Redan har spekulationerna satt igång och det är väl ingen högoddsare att spela på att vi återfinner Zlatan i den Engelska ligan nästa år. Men Zlatan själv har haft en del ordkrig med brittiska journalister, vilka har antytt att Zlatan inte är bra nog för att komma till sin rätt i engelska ligan. Själv har Zlatan förklarat att den ligan är för liten för honom och att han vill erövra USA. Spänningen stiger.

Zlatan största bettingnyheten just nu.

Vår fotbollshjälte har gjort sig känd för att säga saker kort och kärnfullt, det har blivit lite av bevingade citat. Det senast är ju då han meddelade att han tänker lämna Paris och gå vidare: - Jag kom som en kung, och lämnar som en legend. Tror någon att Zlatan brister i självförtroende?

Just nu spekuleras det friskt om Zlatan trots ordkrig med engelska journalister kommer att spela en säsong i Premier Leauge. Många vill se honom där medan andra vill se honom i den italienska ligan. Om Zlatan vill ha de riktigt stora pengarna är det Asien som gäller. Nu har han väl i och för sig så att han klarar sig, men ibland får faktiskt pengarna tala. Zlatan är nu 34 år och har några år kvar att spela på den absoluta toppen.

Zlatan har ingen brist på erbjudanden men vilka odds ger du på Premier League?